Mina styrkor & drivkrafter

“Engagerad, intuitiv, grundad, kreativ och matglad” är några ord som mina nära beskrev mig med när jag bad dem. “Lyhörd, målinriktad och tålmodig” är ord jag själv vill tillägga.

Jag har alltid känt att den traditionella arbetsmodellen där vi har en anställning och behöver följa en struktur inte är rätt för mig. Att jag gick in i väggen blev en bekräftelse på det jag redan visste, mitt syfte är ett annat. Entreprenörskapet är vägen jag valde och som jag älskar att gå. Här får jag utlopp för min kreativitet och kan forma mitt arbete så att det passar perfekt för mig och mina behov.

Min största drivkraft är att leva ett liv som jag har valt. Där min tillvaro är ett resultat av de beslut som jag har tagit och där jag med mitt sätt att leva kan inspirera dig att också gå din egen väg, vart den än leder dig.

Jag älskar att leva långsamt och motiveras av att kunna skapa mig en livsstil helt på mina villkor, samtidigt som jag inspirerar och hjälper andra att göra detsamma.

Du är skaparen av ditt liv och jag finns här för att hjälpa dig att möta dina känslor, ta hand om din mentala hälsa och skapa en välgörande balans.

Om mitt arbete

Jag har gjort hela den där resan med att jobba för mycket och alltid vara tillgänglig, för att sedan gå in i väggen. Jag har haft några riktigt dåliga relationer, levt med ångesten som följeslagare och tvivlat på mitt egenvärde.

Jag har också mött mig själv. Jag har ifrågasatt mina beteendemönster. Jag har fått kraftfulla insikter och byggt upp min mentala styrka med hjälp av konkreta verktyg. Jag har tagit ansvar för mitt liv och för det faktum att jag är den enda som kan förändra det jag inte är nöjd med.

De senaste åren har jag utvecklats enormt och det vore förminskande att kalla det för något annat än en total transformation. Nu vill jag, med de erfarenheterna jag har, inspirera dig att våga leva i sanning till dig själv och sträva efter att uppnå din fulla potential. Du är skaparen av ditt liv och jag finns här för att hjälpa dig att möta dina känslor, ta hand om din mentala hälsa och skapa en välgörande balans.

Vill du jobba med mig?